Over ons

Beurspolis.nl is een merk van Klap b.v. en richt zich op het offreren van beursverzekeringen tegen een concurrerende prijs.

Beurspolis.nl onderscheidt zich door binnen 10 werkdagen het beste aanbod voor uw beursverzekering(en) te offreren. Wij zijn transparant in onze offertes en geven u inzicht in de aanbiedingen. Daarom bent u altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Ons team van specialisten heeft dit voor u uitgezocht. En bovendien adviseren wij u graag persoonlijk en niet alleen via internet!

Meer dan 160 jaar ervaring

Klap b.v. is al sinds 1854 makelaar in assurantiën en gespecialiseerd in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico's. Als een van de weinige makelaars actief op de Amsterdamse Assurantiebeurs (na Lloyd's de meest internationale verzekeringsmarkt ter Wereld) en met een eigen volmachtbedrijf als geen ander in staat om u de beste prijs en kwaliteit te bieden. Klap b.v. is ook Open Market Correspondent van Lloyds en Member van Trust Risk Control (één van de grootste internationale makelaarsnetwerken).

Bekijk de Algemene Voorwaarden van Klap b.v.

Uw belangen worden door onze deskundigheid en onafhankelijkheid gewaarborgd met:

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Gratis offerte Wat is het Menu
Live chat

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.